info@pjure.eu
0907880449

Predstavujeme Vám jednu z našich nedávnych realizácií. Ide o projekt a rekonštrukciu rodinného domu, kde sme navrhovali spoločný priestor kuchyne s obývačkou. Pri rekonštrukcií sme menili nielen celkový vizuálny vzhľad interiéru ale i dispozíciu domu, nakoľko tá pôvodná nevyhovovala novým majiteľom. V rámci rekonštrukcie sme rozširovali i stavebné otvory a to kvôli prepojeniu obývačky a kuchyne s jedálňou , ako i kvôli presvetleniu priestoru. Pri riešení kuchyne sme zachovali pôvodnú špajzu, ktorú sme rafinovane skryli za nábytkové dvierka tak aby vstup do nej pôsobil nenápadne. Interiér tak dostal nový vzhľad. Prezrite si i fotografie interiéru pre rekonštrukciou a následne po nej.

Rozsah
  • Dispozičné riešenie
  • Návrh a vizualizácie priestoru
  • Návrh atypického nábytku
  • Realizácia

 

KONTAKTUJTE NÁS