info@pjure.eu
0907880449

Návrh interiéru dennej zóny rodinného domu musel zohľadniť požiadavky investora na moderné riešenie, presvetlenie interiéru a použitie dreva v čo najprirodzenejšej podobe. Jednotná neutrálna šedá dlažba s bielymi plochami nábytku a obkladov, šedý kameň a kontrastujúce čierne plochy harmonizujú s drevenými prvkami. Biele lesklé plochy vstavaných nábytkových prvkov vnášajú svetlo do kuchynského kúta a zároveň zjednocujú a zväčšujú priestor. Upustili sme od použitia úchytiek, čím sa plocha ešte viacej zjednotila. Do kuchynskej časti sme zakomponovali dve čierne tabule, ktoré slúžia ako rodinný odkazovač a plocha na kreslenie pre deti. Veľký stôl z prírodného dreva, za ktorým sa zíde celá rodina je doplnený o pohodlné stoličky, ktoré napriek rozmerom, vďaka tenkej plastovej škrupine a kovovej podnoži pôsobia ľahko. Kuchynskú časť oddeľuje od obývacej ďalší prírodný prvok – stĺp z dreva na kúrenie. Prioritou rodiny bolo centrálne umiestnenie krbu a jeho viditeľnosť zo sedačky, ktorú dopĺňa stolík z dvoch kruhových rezov kmeňa stromu. Súčasťou obývacej zóny je aj schodisko do nadzemného podlažia. Pred neho sme umiestnili sklenenú priečku, čím sme ho oddelili od obytnej zóny, ale zároveň sme opticky nezmenšili obývačku.

Rozsah
  • Návrh interiéru + vizualizácie
  • Výkresy a podklady pre realizáciu

 

CHCEL BY SOM NÁVRH OD PJURE ŠTÚDIA